Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

“Her okula bir köpek”

“Her okula bir köpek”

“Her okula bir köpek”

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’den hayvan severleri mutlu edecek kampanya

“Her okula bir köpek”

Çukurova Belediyesi Hayvan Barinaginda ögrencilerle birlikte köpekleri besleyen Baskan Soner Çetin, “Her okula bir köpek” kampanyasi baslattiklarini açikladi. Kampanyayi hayvan severlerle birlikte yürüteceklerini belirten Baskan Soner Çetin, “Böylece hem okullar köpekleri sahiplenecek ve çocuklara hayvan sevgisi asilayacak hem de yeni sokak hayvanlarinin rehabilite edilmesi saglanacak” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Her okula bir köpek” kampanyasi baslattiklarini açikladi.

Çukurova Belediyesi Hayvan Barinagini ziyaret eden Ayyildiz Anaokulu ve Ramazanoglu Ortaokulu ögrencileriyle birlikte köpekleri besleyen Baskan Soner Çetin, “Çocuklara hayvan sevgisi asilamak için barinagimizi ziyaret eden okullarin yönetimlerine tesekkür ediyorum. Biz de ‘Her okula bir köpek’ kampanyasi baslatiyoruz. Bu kampanyayi hayvan severlerle birlikte yürütecegiz. Kampanya ile her okul bir köpek sahibi olacak. Böylece çocuklarimiz küçük yasta hayvan sevgisi ile tanisacak hem de okullarin köpekleri sahiplenmesiyle daha fazla sokak hayvaninin barinagimizda rehabilite olmasini saglayacagiz” seklinde konustu.

Hayvan severlerde bu kampanyaya destek vermek için okullarini ziyaret edeceklerini, okullarin köpek sahiplenmesi için bilgilendirme çalismasi yapacaklarini ifade etti.

ÇOCUKLARIN HAYVAN SEVGISI

Barinagi okul müdürü Özlem Eltut ve ögretmen Filiz Öztas nezaretinde ziyaret eden Ayyildiz Anaokulu ögrencileri Baskan Soner Çetin’le birlikte köpekleri beslemenin keyfini yasadi. Hayvanlari kendi elleriyle besleyen ve onlarla oynayan miniklerin sevinci görülmeye degerdi.

Ayyildiz Anaokulu Müdürü Özlem Eltut, e twinning projesi kapsaminda barinaga ziyarette bulunduklarini belirterek, hayvan sevgisinin çocuk gelisimi açisindan çok önemli oldugunu vurguladi. Özlem Eltut, verdigi destekten dolayi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e tesekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler: “Her okula bir köpek”
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli